Bytt e Bytt

I Lördags så var vi och bytte bil då den blå -54:an byttes ut mot en Surf Green / India Ivory -57:a.
 
Den blå var nog den mest välbevarade Cheva man kan hitta i dag, en lika fin kommer vi nog aldrig att ha igen men efter 17 år med denna årsmodell så kan det vara skoj att prova något annat.
 
-57:an är i lite sämre skick men ingen rishög utan en ganska välbevarad originalare den med, det enda som verkar gjorts under åren är en omlack och att diverse krom har bytts ut eller kromats om, annars är den orörd och det är gott med en bil som inte 17 olika experter varit och meckat sönder tycker jag.
 
Det enda som kan vara lite bekymmersamt är att under en amerikansk snabblack kan det dölja sig mer plast än på en Corvette men jag hoppas att det inte är så farligt med det.
 
Det som är roligare än vad -54:an var är ju att det är en HT med V8 och automat i lite roligare färgkombination, eller om man jämför med musik så var det ungefär som att byta ut Bill Haley mot Elvis Presley.
 
Nu så ser jag fram emot att prova -57:an tilll årets kommande bilträffar och hoppas den kommer funka lika bra som -54:an gjorde.
 
 
 photo 1954-vs-1957-chevys_zps5f3de79c.jpg 
 
  
 
 

RSS 2.0