Körjournal 2013-01-20

 

Jag har varit uttröttad, kanske lite mer än vanlig vintertrötthet, en tid nu så därför händer det inte så mycket i garaget.
 
Cheva -49:an skulle ha fått flyttat in i ett annant "mekvänligare" garage än där den står nu men vintern kom emellan och då är det ingen ide att krångla med flytten utan det får bero ett tag.
 
Kunde konstatera att en broms verkar ligga på, troligtvis därför att de främre bromscylindrarna verkar vara de gamla originalen från 1949, det kanske är dags att byta till nya.
 
Ford -57:an står och gottar sig i varmgaraget i väntan på en ny förgasare och en ny eller renoverad kylare men just nu fungerar den mest som förvaringshylla.  :D
 
Cheva -54:orna, den blå och gröna räknar jag med att de bara behöver lite batteriladdning och luft i däcken tills åksäsongen börjar, ganska lagom med jobb där alltså :)
 
Vad det gäller vår Amazon -63:a så får den stå på väntlistan ett tag till, den behöver lite broms och rostjobb med mera men prioriteras inte så hårt just nu. I April har vi haft den i 20 år och den är en släktklenod som inte kommer säljas, "Regeringens" föräldrar köpte den med 4000 mil på mätaren år 1967.

 
Kommentarer
Postat av: Jan Nyrén

Hej Anders! Jag håller på att digitalisera lite n diabilder från 1975-framåt från Summermeet och dylikt. Är det något som lockar så får du höra av dig på något sätt, mvh JAN

2013-01-27 @ 12:05:35
Postat av: Anders B

Hej Jan !

Skoj att du hittat hit.

Det vore jätteintressant/roligt om du ville dela med dig av dina gamla bilder tycker jag.

2013-01-29 @ 09:46:55
URL: http://duckflower.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0