108 bilder från Norrköping 2011-08-27


Norrköping Cruising, eller vi hade i alla fall tur med vädret  :D

Det var över 25 grader varmt så det hade varit läge att åka Ford men den startar ju inte av okänd anledning och sedan så har besiktingen gått ut så det har blivit körförbud.

Men det går ju bra att åka Chevro också men det var lite mekande med den med innan avresan.

Lagens långa arm i Norrköping är inte så glada åt att man åker med den gammal tidsenlig nummerskylt, de vet vi sen förut, så det blev till att hänga på den nya under den gamla för båda varianterna på samma bil får man åka omkring med utan att det gnälls.

Bel Air kapslarna som jag hade på bilen är lite vinda så det var risk att tappa dem, därför letade jag rätt på några gamla custom/spinnerskaplar (tack till Christer från Kiruna som skickat dem )

Det var två olika modeller men ett gammalt hederligt raggarknep då är att montera de ena på vänster och de andra på högeridan, då tänker man inte så mycket på att de är olika, men tyvärr så passade inte Lancerkaplarna fram för hubben stack ut för mycket.

När vi kom fram till träffen på Himmalstalund så började kopplingslammelen krångla så vi fick skippa cruisingen på Kungsgatan, därför är det inga bilder därifrån.

För en lyckad crusing behövs: en bra kylare, växelströmsgenerator, plus automatisk växellåda, vi hade bara det första för det var inga värmeproblem med Chevron.

Vi hade annars en mycket bra eftermiddag på Himmelstalund, det kändes nästan som man var tillbaka på 1983 års Power Big Meet som hölls på samma ställe.  :D

Alla bilderna går att hitta här:

http://s283.photobucket.com/albums/kk303/duck-flower/2011-08-27-norrkoping/

eller bildspel här:

http://s283.photobucket.com/albums/kk303/duck-flower/2011-08-27-norrkoping/?albumview=slideshowPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Måste säga att jag till 100% diggar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

2012-03-18 @ 20:25:57
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0