Chevroservice / Kamikaze Lubricating :)
Jag hade inte tänkt åka något med Chevan i år ( utan parkera den på Motala Motormuseum om de är intresserade av att ha den där ) men eftersom det drar ut på tiden med att få igång Forden + att jag har lovat skjutsa Landshövdingen Björn Eriksson till Vadstena när träffarna börjar där 3/6 så är det lika bra att starta upp och besikta in Chevan.

Allt var inte bättre förr tex. detta med den ständiga servicen på bilarna, kommer ihåg att jag hade en Televerxduett som bruxbil för så där 20 år sedan och på den så satt det en skylt på handsfaxluckan med texten:

"DETTA FORDON SKA RUNDSMÖRJAS EFTER 125 MIL"


För de televerxchaufförer som åkte mycket i tjänsten så innebar det att bilen skulle smörjas varje fredag enligt en pensionerad fd. tele-anställd som jag intervjuade om detta.


I går så var det dax att rundsmörja Chevan och det var verkligen på tiden eftersom jag förra året inte kunde hitta smörjsprutan ( som jag lånade av kompisen Hans-Inge för 20 år sedan ) men nu dök den upp till skillnad från pallbockarna som hade gömt sig väldigt väl i garaget.

Att smörja bilen endast upphissad på domkraften är ett lite spännande Kamikaze-uppdrag men det hände inget dramatiskt utan det hela gick lugnt och fint tillväga.

På Fredag är det dax att åka in till ASB för att se vad de tycker om Chevan, ska serva till bromsarna lite innan för att undvika "Spanska Flaggan" på vindrutan.

På Lördag 9/5 är det dax att starta i Antikbilklubbens Östgötarunda, mer info om det här:

http://www.antikbilklubben-linkoping.se/

    På bilden syns lite spår av det glada 1980-talet när
     allt under bilen skulla vara målat i rött och vitt :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0